• Your shopping cart is empty!

GPS i ndërprerë dhe komunikues satelitor GPS me hartografim Garmin TOPO

Një ekran i madh me ngjyra të lexueshme nga dielli 3 ”për shikim të lehtë

Ndizni një SOS interaktive në qendrën e monitorimit të kërkimit dhe shpëtimit të GEOS 24/7; mesazhe me dy drejtime përmes rrjetit satelitor 100% global Iridium® (kërkohet abonim satelitor)

Hartimi i ngarkuar i Garmin TOPO i ngarkuar me shkarkime të Imazheve Satelitore të pajisjeve të drejtpërdrejta nga BirdsEye, pa abonim vjetor përfshin mbështetje të shumta të Sistemeve Satelitore të Navigacionit Global (GNSS) dhe sensorë të navigimit

Shërbimi opsional i parashikimit të motit inReach® jep azhurnime të hollësishme direkt në GPSMAP 66i ose pajisje të çiftuara; përdorni lidhjen celulare për të hyrë në parashikimet e motit aktiv përmes komunitetit në internet Garmin Connect

Në përputhje me uebfaqen dhe aplikacionin Garmin Explore to për t'ju ndihmuar të menaxhoni pikat e rrugës, rrugët, aktivitetet dhe koleksionet, të përdorni këngë dhe të rishikoni të dhënat e udhëtimit nga fusha

Bateria e brendshme e rimbushshme e litiumit siguron deri në 35 orë jetë të baterisë në mënyrën e ndjekjes 10-minutëshe; 200 orë në modalitetin Ekspedita me intervale ndjekjeje 30-minutëshe

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme