• Your shopping cart is empty!

2.0MP Starlight & Ultra WDR HD Network Mini IR Bullet Camera


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel 1 / 2.8 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
 • H.265 codec video, kursen deri në 50% Bandwidth dhe magazinimit
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.002lux me foto me ngjyra
 • 120dB Ultra WDR
 • Ulje zhurme 3D / HLC

Madhësia mini

 • 0.6 kg / 1.32lb (Pesha bruto)
 • 161.5 x 62 x 57mm / 6.36 '' x 2.44 '' x 2.24 ''

Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Ndikimi / Linja e Gardës /
 • Vendosni zonën e rojes / Zona e rojes së daljes


IR me efikasitet të lartë të integruar

 • Industriale LED LED me jetëgjatësi të gjatë operative
 • 40m largësi IR
 • Funksioni inteligjent i IR

Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Rrjedha e dyfishtë (1080p + D1)
 • Xham xhami anti-mjegull
 • -40 ° C ~ 70 ° C temperatura e funksionimit
 • NP
 • IP67

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme