• Your shopping cart is empty!

8MP Kamer Panoramike IR Fisheye


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 8.0 Megapixel 1 / 1.7 '' sensor progresiv i skanimit CMOS
 • Definicion i lartë dhe foto e qetë, 3264 × 2448 @ 25fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim i ulët, 0.05lux me foto me ngjyra
 • Reduktimi i zhurmës WDR / 3D / Auto Iris / HLC


Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Ndikimi / Linja e Gardës / Vendosni zonën e rojes / Zona e rojes së daljes


Vandal-Dëshmi

 • Mbi energjinë e përplasjes së IK10 @ 50J


IR me efikasitet të lartë të integruar

 • Industriale LED LED me jetëgjatësi të gjatë operative
 • 15m largësi IR
 • Funksioni inteligjent i IR


Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 180 °


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Mik i integruar
 • Deri në 5 shumë-rrymë
 • NP
 • IP67

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme