• Your shopping cart is empty!

Kamera me shpejtësi të rrjetit me shpejtësi të rrjetit 2.0MP Starlight & Ultra WDR HD 33x


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel sensori progresiv i skanimit CMOS 1 / 2.8 "
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.003lux me fotografi me ngjyra
 • 120dB Ultra WDR


Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Paketimi / Linja e Gardës / Vendosni zonën e rojes /
 • Zona e rojes së daljes / Objekti majtas / heqja e objektit / Mbledhja / Rritja audio


Jetëgjatësia e gjatë e operacionit

 • Komponentët industrialë, i rezistojnë temperaturave të funksionimit prej -40 ° C ~ 70 ° C
 • IP67, Mbrojtje nga rrufeja TVS 6000V, mbrojtje nga rrezatimi dhe mbrojtje kalimtare e tensionit


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot kartë SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Deri në 3 transmetime video
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • Sensori i integruar O

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme