• Your shopping cart is empty!

GPS i thyer / Handheld GPS me pajisje të integruar Wi-Fi®, Kamera dhe më shumë

Pritja satelitore GPS me dy ndjeshmëri të lartë dhe GLONASS për performancë më të mirë në mjedise sfiduese sesa vetëm GPS

Antena e ridizajnuar mundëson pritjen dhe performancën më të mirë; Busull 3 boshtësh me sensorë përshpejtues dhe altometër barometrik

Ekran me prekje nga dielli 3-inç i lexueshëm nga dielli me orientim të dyfishtë (pamje nga peizazhi apo portreti)

Lidhja e zgjeruar pa tel (Wi-Fi, Bluetooth®, ANT + ® e aftë); përfshin njoftime inteligjente upload dhe ngarkime automatike në komunitetin në internet Garmin Connect and dhe mbështet Aktivitetin e motit aktiv dhe geocaching live

8 megapixel kamera autofokse; automatikisht foto geotags

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme