• Your shopping cart is empty!

GPS / GLONASS Handheld me radio me dy drejtime

5 W GMRS radio me dy drejtime ofron rreze të gjërë, deri në 20 milje; komunikoni me mesazhe me tekst me zë ose njësi në njësi

Pritja satelitore me ndjeshmëri të lartë GPS dhe GLONASS; këngë në ambiente më sfiduese sesa vetëm GPS

Bateria e brendshme e ritharueshme e litium-jonit mund të sigurojë deri në 13 orë jetëgjatësi të baterisë

Karakteristika e raportimit të pozicionit tregon vendndodhjet e përdoruesve të tjerë të Rino në të njëjtin kanal

Baza e të dhënave botërore tregon pozicionin dhe mbështet navigimin bazë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme