• Your shopping cart is empty!

Eksploroni me konfidencë me GPS Handheld të besueshëm

Ekran me ngjyra të lexueshme nga dielli 2,2 ”me piksele të ekranit 240 x 320 për lexueshmëri të përmirësuar

Para-ngarkuar me hartat TopoActive me rrugë dhe shtegime të lëvizshme për çiklizëm dhe ecje

Mbështetja për sistemet satelitore GPS dhe GLONASS lejon gjurmimin në mjedise më sfiduese sesa vetëm GPS

8 GB memorie të brendshme për shkarkime të hartave plus një slot kartë microSD

eTrex 32x shton një busull 3-bosht dhe lartësi barometrike

Jetëgjatësia e baterisë: deri në 25 orë në modalitetin GPS me 2 bateri AA

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme