• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm me metal i salduar

Veshje pluhuri elektrostatik

Vrimat e montimit të murit në pjesën e pasme të pasme

Raftet e rregullueshme me Mbështetjen e Dosjes së Pezullimit A4

Korniza dhe rafti i skedarit të pezullimit të përfunduar

Mbledhës sirtar për përdorim të ndryshëm

Dyer të përforcuara me varet e fshehura dhe buffers plastike kundër zhurmës

2.000 Diferenca Bllokimi i Trenave me 2 pikë me 2 çelësa

Mbështetje për kryeveprat

Paketimi: Qese najloni + Kartoni i valëzuar

OPSIONALE

Dollapë të brendshëm dhe të lartë

Dyer me qafë mjellmat

1.000 Diferenca Bllokohet me 3 çelësa të Flushes me Pikë me 2 çelësa

Numri i njëjtë i kyçjes

Transport efektiv për grupe me dy ose tre dollapë në një paketë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme