• Your shopping cart is empty!

  • Smartwatch GPS me multisport më të vogël me madhësi më të vogël me teknologji të rrahjeve të zemrës së krahut ¹ dhe hartat me ngjyra TOPO që përmbajnë modifikimin e popullaritetit Trendline to për t'ju ndihmuar të gjeni dhe ndjekur shtigjet më të mira
  • Përshtatet për aventura me dizajn të guximshëm që përmban një ekran të madh 1.2 ”të diellit të lexueshëm nga rrezet e diellit dhe bezelin prej çeliku inox, butonat dhe kutinë e pasme
  • Sinkronizoni me shërbimet e transmetimit të muzikës, siç është Spotify® për të ruajtur dhe luajtur me lehtësi këngët tuaja të preferuara nga ora juaj
  • Garmin Pay ² zgjidhja pa pagesë e pagesës² ju lejon të bëni pagesa të përshtatshme me orën tuaj
  • Sensorët e integruar të navigimit përfshijnë kompas me tre akse, xhiroskop dhe lartësi barometrike, si dhe aftësi rrjeti multisatelit (GPS, GLONASS dhe Galileo) për të gjurmuar në mjedise më sfiduese sesa vetëm GPS
  • Performanca e baterisë: deri në 7 ditë në modën smartwatch dhe 4 orë në modalitetin GPS me muzikë (në varësi të cilësimeve)

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme