• Your shopping cart is empty!

Eksploroni botën me navigim të besueshëm në dorë

Dizajn i thyer dhe i qëndrueshëm ndaj ujit me funksionimin e butonave dhe një ekran me ngjyra të lexueshme nga rrezet e diellit 2,6 ”

Para-ngarkuar me harta TopoActive (vetëm në Sh.B.A dhe Australi) që paraqesin rrugë të drejtueshme dhe shtigje për çiklizëm dhe ecje

Dijeni se ku jeni me një marrës me ndjeshmëri të lartë me antenë katërkëndësh dhe mbështetje shumë-GNSS (GPS, GLONASS dhe Galileo) dhe busull me 3 boshte me lartësi barometrike

Lidhje pa tel përmes teknologjisë BLUETOOTH® dhe teknologjisë ANT + available të disponueshme në modelet GPSMAP 64sx dhe GPSMAP 64csx

GPSMAP 64csx shton kamerë autofokus 8-megapiksel që ju lejon të bëni foto geotag

Jetëgjatësia e baterisë: deri në 16 orë në modalitetin GPS

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme