• Your shopping cart is empty!

Antena e brendshme me pritje satelitore GPS dhe GLONASS për gjurmimin në mjedise më sfiduese sesa vetëm GPS; për pritje më të mirë në ambientet e brendshme të automjeteve shtoni një antenë të jashtme (të shitur veçmas) në lidhësin e integruar MCX

Baza e integruar në të gjithë botën dhe abonim falas 1-vjeçar i BirdsEye Imazhe Satelitore

Mbështet hartat Garmin TOPO, hartat Garmin HuntView,, hartat BlueChart® g2 HD detare dhe më shumë

Mbështet parashikimet e motit aktiv dhe përcjelljen e motit të animuar

Airsiftet me smartphone tuaj të pajtueshëm¹ për ngarkime automatike, njoftime inteligjente dhe më shumë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme