• Your shopping cart is empty!

Përshtateni lidhjen globale në pëllëmbën tuaj

Komunikues satelitor i vogël, i thyer dhe i lehtë, mundëson mesazhe me dy kahje përmes rrjetit satelitor Iridium® 100% global (kërkohet abonim satelitor)

Ndizni një SOS interaktive në qendrën e monitorimit të kërkimit dhe shpëtimit 24/7 (kërkohet abonim satelitor)

Qasja në hartat e shkarkueshme, grafikët NOAA të Sh.B.A-së, imazhet ajrore me ngjyra dhe më shumë duke përdorur aplikacionin falas Garmin Earthmate® dhe kërkesat e pajtueshme

Shërbimi opsional i parashikimit të motit në Zgjedhje ofron azhurnime të hollësishme direkt në pajisjen tuaj të Merrni Mini ose të çiftuar; paketa themelore dhe premium të motit në dispozicion

Dërgoni dhe merrni mesazhe në Merrni mesazhe përmes pajisjeve të pajtueshme Garmin, përfshirë veshjet e lidhura dhe pajisjet e dorës

Bateria e brendshme e rimbushshme e litiumit siguron deri në 90 orë jetëgjatësi të baterisë në mënyrën e ndjekjes 10-minutëshe

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme