• Your shopping cart is empty!

Komunikuesit Satelitorë Handheld me Navigimin GPS

Komunikuesit satelitorë të thyer me dorë mundësojnë mesazhe me dy drejtime përmes 100% rrjetit satelitor global Iridium® (kërkohet pajtim satelitor)

Ndizni një SOS interaktive në qendrën e monitorimit të kërkimit dhe shpëtimit 24/7

Ndiqni dhe ndani vendndodhjen tuaj me familjen dhe miqtë

Piftoni me pajisjet e përputhshme mobile duke përdorur aplikacionin falas Earthmate® për të hyrë në hartat që mund të shkarkohen, grafikët NOAA të Sh.B.A, imazhet ajrore me ngjyra dhe më shumë

pajisja inReach Explorer + shton hartat e para-ngarkuara DeLorme® TOPO me rutimin GPS në ekran ekran plus kompas dixhital të integruar, lartësi barometrike dhe akselerometër

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme