• Your shopping cart is empty!

IPC2655-Gi4N Kamera Bulletare e Rrjetit HD njohës njerëzor Varifocal IR Bullet


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 6.0 Megapixel 1 / 1.8 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
 • Definicion i lartë dhe foto e qetë, 3072 x 2048 @ 30fps
 • Reduktimi i zhurmës WDR / HLC / 3D


Funksionet njohëse

 • Deri në 18 objektiva njëkohësisht
 • Kapja e synimeve dhe njohja e karaktereve
 • Numërimi i njerëzve me dy drejtime
 • Algoritmi i krahasimit të figurave të integruara, zgjedhja më e mirë e figurave
 • Ekspozimi i Inteligjencës së Fytyrës


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Audio / alarmi dy-drejtues në dhe jashtë / RS485
 • -40 ° C ~ 60 ° C temperatura e funksionimit
 • IP66

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme