• Your shopping cart is empty!

Kamer Panoramike IR Fisheye 12MP


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • Sensori CMOS progresiv i skanimit 12 Megapixel 1 / 1.7 ''
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 4000 × 3072 @ 20fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim i ulët, 0.05lux me foto me ngjyra
 • Reduktimi i zhurmës WDR / 3D / Auto Iris / HLC


Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Ndikimi / Linja e rojes / Defocus / Ndryshimi i skenës / Vendosni zonën e rojes /
 • Zonën e rojes së daljes / Mbi objektin majtas / heqja e objektit / Mbledhja / Rritja audio / Harta e nxehtësisë


Vandal-Dëshmi

 • Mbi energjinë e përplasjes së IK10 @ 50J


IR me efikasitet të lartë të integruar

 • Industriale LED LED me jetëgjatësi të gjatë operative
 • 30m largësi IR
 • Funksioni inteligjent i IR


Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 180 °


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • 2 hyrje audio të një kanali njëkohësisht
 • Deri në 5 shumë-rrymë
 • NP
 • IP67

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme