• Your shopping cart is empty!

Performanca e lartë, me kapacitet të lartë


Mbështet deri në 500,000 kamera në një sistem

Mbështet deri në 10,000,000 Biblioteka e Krahasimit të Fytyrës / Njerëzimit

Përshtatja e shumëfishtë në kohë reale, që përputhet me shpejtësinë e ulët në 2s

Deri në 98% saktësi të njohjes së fytyrës

Analizë e thellë


Mbështet algoritmin e mësimit të thellë

Mbështet analizën e atributeve njerëzore

Përputhshmëri e mirë


Mbështet lloje të ndryshme kamerash: Kamera njohëse njerëzore Kedacom, kamera IP standarde Kedacom, kamera IP e palëve të treta

Funksione dhe Karakteristika të bollshme


Tre lloje të fotografive: fytyrën, kokën dhe shpatullën, personin

Mbështet njohjen dhe kapja e anës njerëzore dhe fotografia e pasme

Mbështet fotografinë në kërkim sipas figurës ose atributeve

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme