• Your shopping cart is empty!

Kamera Bulletike Varifokale Rrjeti HD njohëse IPC2255-Gi7N


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

  • 2.0 Megapixel 1 / 1.9 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit
  • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
  • Ndriçim ultra i ulët, 0.001lux me fotografi me ngjyra
  • Reduktimi i zhurmës WDR / HLC / 3D


Funksionet njohëse

  • Kapja siluetë njerëzore dhe automjeti
  • Algoritmi i krahasimit të figurave të integruara, zgjedhja më e mirë e figurave


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

  • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
  • Audio / alarmi dy-drejtues në dhe jashtë / RS485
  • -40 ° C ~ 60 ° C temperatura e funksionimit
  • IP66

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme