• Your shopping cart is empty!

Explosion-Proof HD 20x Network Speed Dome Camera


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 2.0 Megapixel sensori progresiv i skanimit CMOS 1 / 2.8 "
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.003lux me fotografi me ngjyra
 • 120dB Ultra WDR
 • Reduktimi i zhurmës HLC / 3D

 Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes / Ndikimi / Linja e Gardës /
 • Vendosni zonën e rojes / Zona e rojes së daljes Shpërthimi-provë

 • Mbështjellje çeliku inox me provë shpërthimi të ExdⅡCT6 / DIP A20 TA, T6
 • I reziston temperaturave të funksionimit prej -40 ° C ~ 60 ° C
 • IP68, Mbrojtja nga rrufeja TVS 6000V, mbrojtje nga rrezatimi dhe mbrojtje kalimtare e tensionit

 Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Karta SD opsionale, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Deri në 3 shumë-rrymë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme