• Your shopping cart is empty!

Kamera e veshur me trup


Mbrojtje e nivelit të lartë

 • IP67, adaptive në ambiente të ndryshme
 • 2 metra mbrojtje nga rënia

Transmetim i shkëlqyeshëm i videos

 • Protokolli KWTP për transmetimin 3G / 4G / Wi-Fi, përmirëson
  vazhdimësinë e rrjedhës video në kushte të paqëndrueshme të rrjetit
 • Kodifikuesi i videove H.264 / H.265, kursen gjerësinë e bandës dhe ruajtjen deri në 50%Imazh me cilësi të lartë

 • Pamje e natës me LED dhe IR
 • Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps
 • Llojet opsionale të zgjatjes së kamerës (butoni, distinktivi, goditje veshi)

Performanca e lartë

 • Procesor kryesor Qualcomm 8
 • Mbështet llojet e rrjetit 3G / 4G

Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Ekrani i ekranit me prekje 2.2 ”
 • Butoni i ndryshëm i shkurtoreve
 • Mbështet funksionin e vendndodhjes nga GPS, GLONASS
 • Mbështet kujtesën e jashtme

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme