• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm me metal i salduar

Veshje pluhuri elektrostatik

Vrimat e montimit të murit në pjesën e pasme të pasme

Raft i sipërm për helmeta

Hekurudhor pallto me grep në secilin seksion

Dyer të përforcuara me varet e fshehura dhe buffers plastike kundër zhurmës

Dyer të Louvered për qarkullimin e ajrit

Rasti i zarfit dhe dy goditje në dyer

2.000 Diferencon Veshjet e rrumbullakëta me dy çelësa

Mbështetje për kryeveprat

Paketimi: Qese najloni + Kartoni i valëzuar

OPSIONALE

Vrimat e shtrëngimit në anët për të lidhur dollapët [Kompleti i vidhave nuk është i përfshirë]

1.000 Diferenca 3 Kamerë të rrumbullakët me kokë të rrumbullakët me 2 çelësa

Latchlock

Flluskë me lule

Kyçja e 3 pikave

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme