• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm me metal i salduar

Veshje pluhuri elektrostatik

Vrimat e montimit të murit në pjesën e pasme të pasme

Modelet e plota ose gjysma e ndarjes

Raftet e rregullueshme në të majtë

Rafti i lartë me hekurudhor dhe petëzuar në të djathtë

Dyer të përforcuara me varet e fshehura dhe buffers plastike kundër zhurmës

Mbajtës i etiketës në derë

Dyer të Louvered për qarkullimin e ajrit

2.000 Diferencon Veshjet e rrumbullakëta me dy çelësa

Mbështetje për kryeveprat

Paketimi: Qese najloni + Kartoni i valëzuar

OPSIONALE

2.000 Diferenca 3 Mbylle me kokë të rrumbullakët me 2 çelësa

20 cm çati e pjerrët [Fiksimi i vidhave]

Baza 10 cm [Fiksimi i Vidhave]

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme