• Your shopping cart is empty!

Makinë Numerimi dhe Kontrolli Kartmonedhash, ALL, EUR, USD, GBP, CHF. E certifikuar nga ECB dhe Banka e Shqiperise.


Ekran LCD me ekran me prekje të gjerë 4,3 inç;

Numërimi i saktë i vlerave dhe renditja nën shpejtësi të lartë;

Zbulimi efektiv i falsifikimit;

Mundësia e shumë monedhave deri në 20 monedha;

Njohja automatike e monedhave të përziera;

Sistemi i lehtë i azhurnimit me shkop memorie USB;

Trajtimi i lehtë i makinerisë nga doreza lëvizëse e dizajnuar mirë;

Njohja dhe shtypja e numrave serik (opsionale).

Garanci: Garanci 2 vjeçare nga Distributori Vendor.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme