• Your shopping cart is empty!

Ndërtim i qëndrueshëm i metaleve

Veshje pluhuri elektrostatik

Raftet e rregullueshme me Mbështetjen e Dosjes së Pezullimit A4

Dyert e qelqit të heshtur dhe të përshtatur me rrëshqitje në rrotullues

Ndarje qendrore në modele të gjera 160 & 180 cm

Këmbët e rrafshimit

2.000 Diferencon Bllokimin e Shtytjes me 2 çelësa

Mbështetje për kryeveprat

Paketimi: Flatpack në disa kartona të valëzuar në paletë

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme