• Your shopping cart is empty!

Paneli dhe dera e përparme prodhohen në një konstruksion të veçantë çeliku me një copë me trashësi 10 mm të prodhuar me anë të një Sistemi të Prerjes me Lazer “High-Tech”.

Trashësia totale e derës 30 mm.

Pjesa e brendshme e derës e mbrojtur përmes një paneli çeliku që përmban një beton të fortë ku vendosen futje speciale për të ofruar një rezistencë të lartë në rast të prerjes së sulmeve të disqeve.

Bllokim i lartë i sigurisë së gjeneratës së fundit, i certifikuar EN 1300, me 8 leva asimetrike dhe indipendente.

Ajo bazohet në përdorimin e levave të reja antipikuese lëkundëse dhe mentonnet me profil të veçantë për të kundërshtuar rezistencë të jashtëzakonshme ndaj sulmeve me sistemet më të fundit të sofistikuara të përdorimit të kamionëve të veçantë.

Keyelës dyfishe me profil të veçantë, i kopjueshëm me kartën e pronësisë, për të parandaluar kopjimin e paautorizuar të çelësit.

Bllokimi i mbajtjes së çelësave në pozicion të hapur.

Mekanizmi i bllokimit i mbrojtur nga një pllakë çeliku mangan.

Bolonat e çelikut rrotullues të kromuar me nikel Ø 22 mm.

Varet e fortë prej çeliku me një kënd të hapjes së derës 90 °.

Armë speciale për dyer për rezistencë të jashtëzakonshme kundër përpjekjeve të grabitjes duke përdorur një çekiç me slitë.

E bashkuar nga një sistem i kontrolluar nga robotët.

Paneli i përparëm i bashkuar me shtresë në shtresë e jashtme nga një sistem i kontrolluar nga robotët.

Rafti i brendshëm.

Gjuhët e ankorimit në 4 anët e pasme kundër shigjetave-përpjekjeve.

Piktura e tharjes me pluhur termo-forcues të furrës.CodeHeight. Ext. (mm)Width. Ext. (mm)Depth Ext. (mm)Height. Int. (mm)Width. Int. (mm)Depth Int (mm)Height. Door (mm)Width. Door (mm)Num. of Bolts. Horiz.Num. of Bolts Vert.Weight (kg)Volume (l)
AA/427039020024536512019530021 + 121.511.0
AA/4L27039024024536516019530021 + 122.514.5
AA/534046020031543512026537031 + 129.516.5
AA/5L34046024031543516026537031 + 130.522.0
AA/748042028045539520040533032 + 241.536.0
AA/7L48042036045539528040533032 + 244.050.0

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme