• Your shopping cart is empty!

 • Dera me trashësi 10 mm, e përbërë nga 3 pllaka çeliku të prera me lazer, nga të cilat mesi është bërë prej çeliku të veçantë të manganit në mënyrë që të ofrojë më shumë rezistencë në përpjekjet e shpimit.
 • Bllokimi elektronik dixhital EN 1300 i çertifikuar, i kontrolluar nga një sistem elektronik me performancë të lartë i siguruar nga memorja jo e paqëndrueshme.
 • Hapja / mbyllja me mbyllje të çelësit të prerë nga elektromagneti.
 • Fuqia e brendshme me 4 bateri alkaline të brendshme 1,5 V (nuk përfshihen).
 • Tastiera e membranës me 4 led.
 • Dalja e jashtme e energjisë emergjente me kontakte direkt në tastierë.
 • Sinjalet akustike dhe vizuale për të konfirmuar kode, gabime dhe mangësi të brendshme të baterisë.
 • Bolonat e çelikut rrotullues të kromuar me nikel Ø 22 mm.
 • Mekanizmi i bllokimit i mbrojtur nga një pjatë manganesesteel.
 • Armë speciale për dyer për rezistencë të jashtëzakonshme kundër përpjekjeve të grabitjes duke përdorur një çekiç me slitë.
 • Saldim i fortë i brendshëm i realizuar nga një sistem i kontrolluar nga robotët.
 • Paneli i përparëm i bashkuar me shtresë në shtresë e jashtme nga një sistem i kontrolluar nga robotët.
 • Raft i brendshëm i lëvizshëm.
 • Anchor gjuhët në 4 anën e pasme kundër sulmeve.
 • Piktura e tharjes me pluhur termo-forcues të furrës.ArtAlt. Est. (mm)Larg. Est. (mm)Prof. Est. (mm)Alt. Int. (mm)Larg. Int. (mm)Prof. Int (mm)Alt. Porta (mm)Larg. Porta (mm)Num. Caten. Orizz.Num. Caten. Vert.Peso (kg)Volume (l)
TM/427039020024536515019530021+118.014.0
TM/4L27039024024536519019530021+119.018.0
TM/534046020031543515026537031+125.021.0
TM/5L34046024031543519026537031+126.027.0
TM/642048023039545518034539032+233.533.0
TM/6L42048028039545523034539032+234.543.0
TM/748042028045539523040533032+234.543.0
TM/7L48042036045539531040533032+237.057.0

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme