• Your shopping cart is empty!

Kasaforte kundra zjarrit 90 Min, Me kod Digital, Mekanik ose Çelës.

Ne ju rekomandojmë teknikën e avancuar të  Sigurimit të Bllokut Elektronik të Elektronizuar (EDL) të sigurt për siguri dhe komoditet më të mirë në shtëpi ose zyrë.

Me çmim shumë të arsyeshëm ju mund të zgjidhni një kasafortë madhështore për çdo qëllim.

Merrni një në shtëpi ose në zyrë, dhe gëzoni të dy lehtësi dhe siguri.


AA80EH Space  

Outside(mm)       876 × 520 × 520  

Inside(mm)      676 × 380 × 330  

Capacity(ℓ)        84 

Weight(kg)     122  

Tray(pc)                 1 

Shelf(pc)                 1 

Fire Class(min)   90 


Model

Outside(mm)
(HighXWideXDeep)

Locking System

Capacity
(ℓ)

Weight
(kg)

Tray(pc)

Shelf(pc)

Fire Class
(min)

AA60

660 × 470 × 470

K + Comb 

50

80

1

1

90

AA60EHK

660 × 470 × 470

EDL77 + K

50

80

1

1

90

AA60TFL

608 x 470 x 470

Touch&Finger 

50

80

1

1

90

AA60TSL

660 × 470 × 470

Touch 

50

80

1

1

90

AA70

695 × 500 × 500

K + Comb

64

90

1

1

90

AA70EH

695 × 500 × 500

EDL77 

64

90

1

1

90

AA70EHK

695 × 500 × 500

EDL77 + K

64

90

1

1

90

AA70TFL

695 x 500 x 500

Touch Finge

64

90

1

1

90

AA70TSLK

695 × 500 × 500

Touch+K

64

90

1

1

90

AA80

876 × 520 × 520

K+ C

84

122

1

1

90

AA80EH

876 × 520 × 520

EDL77 

84

122

1

1

90

AA80EHK

876 × 520 × 520

EDL77+K

84

122

1

1

90

AA80TFL

876 x 520 x 520

Touch&Fing

84

122

1

1

90

AA80TSLK

876 × 520 × 520

Touch+Key

84

122

1

1

90 


Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme