• Your shopping cart is empty!

Kamera PTZ e automjeteve 2.0MP 20x


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

2.0 Megapixel 1/3 '' Sensori CMOS Progresiv i Skanimit

Definicion i lartë dhe pamje e qetë, 1080p @ 30fps

H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen

Ndriçim ultra i ulët, 0.003lux me fotografi me ngjyra

IR rregullon automatikisht

120dB Ultra WDR

Reduktimi 3D i zhurmës / HLC / BLC


Jetëgjatësia e gjatë e operacionit

Komponentët industrialë, i rezistojnë temperaturave të funksionimit prej -40 ° C ~ 70 ° C

IP66, Mbrojtje nga rrufeja TVS 6000V, mbrojtje nga rrezatimi dhe mbrojtje kalimtare e tensionit


Shkallë e madhe

Zmadhim optik 33x

Distanca IR deri në 200m


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

Karta SD opsionale, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)

Fshirëse e mbështetur

Struktura PT bazuar në automjete

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme