• Your shopping cart is empty!

Kamera kuti rrjeti HD njohës IPC183-Fi9N


Cilësi e shkëlqyeshme e imazhit

 • 8.0 Megapixel 1 / 1.8 'sensori progresiv i skanimit CMOS
 • UHD 4K @ 30fps
 • H.265 kodik video, kursen deri në 50% gjerësinë e bandës dhe ruajtjen
 • Ndriçim ultra i ulët, 0.005lux me fotografi me ngjyra
 • 120dB Ultra WDR
 • Reduktimi 3D i zhurmës / HLC / BLC

Funksionet inteligjente

 • Zbulimi i lëvizjes /
 • Ndikimi / Linja e rojes / Defocus /
 • Ndryshimi i skenës / Vendosni zonën e rojes /
 • Zona e rojes së daljes / Mbi objektin majtas /
 • Heqja e objektit / Mbledhja / Rritja e zërit


Funksionet njohëse

 • Fytyra e kapjes

Një larmi mënyrash instalimi

 • Mbështet rotacionin e figurës 90 °, 180 °, 270 °
 • Funksioni automatik i rrokullisjes


Funksione dhe Karakteristika të bollshme

 • Slot i kartës Micro SD, mbështet Rimbushjen automatike të rrjetit (ANR)
 • Deri në 3 shumë-rrymë
 • Audio / alarmi dy-drejtues brenda dhe jashtë / video jashtë / RS485
 • 2 hyrje audio të një kanali njëkohësisht
 • Mik i integruar
 • Sensori i integruar O
 • NP

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Produkte të ngjashme